Συμβουλές καθαρισμού

Χρήσιμες πληροφορίες σωστής χρήσης του συστήματος καθαρισμού Rainbow για ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Καθαρίστε τον αέρα του σπιτιού σας με νερό!
Καθαρίστε τις υφασμάτινες επιφάνειες
Καθαρίστε δυσπρόσιτες επιφάνειες
Καθαρίζοντας Μαξιλάρια
Χρησιμοποιώντας την βούρτσα ξεσκονίσματος
Σκληρές Επιφάνειες; Κανένα Πρόβλημα!
Χρησιμοποιώντας το "Κομπρεσέρ" του Rainbow
Χρησιμοποιώντας το Πιστόλι Ψεκασμού του Rainb

Για φρέσκο, πλυμένο με νερό, αέρα απλώς τοποθετήστε το Rainbow στο κέντρο του δωματίου και λειτουργήστε το στην “χαμηλή” ταχύητητα. Το Rainbow μπορεί να απολυμάνει και να αρωματίσετε τον αέρα μέσα στο σπίτι σας, όπως επίσης και να απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Απλώς προσθέστε το υγρό “Rainbow Fresh Air” ή οποιοδήποτε Αρωματικό του Rainbow στον κάδο του νερού.

 
Το Rainbow συνοδεύεται με πολλά χρήσιμα εξαρτήματα, αλλά λίγα είναι τόσο εύχρηστα όσο το εξάρτημα για υφασμάτινες επιφάνειες. Το εξάρτημα αυτό ειναι εξαιρετικό για να καθαρίζετε καναπέδες, καρέκλες και άλλες υφασμάτινες επιφάνειες μέσα στο σπίτι σας. Είναι επίσης καταπληκτικό για ελαφρύ καθάρισμα ρούχων, συμπεριλαμβανομένου ταγιέρ, γούνες, παλτά και ευαίσθητα υφάσματα.

Το εξάρτημα “Μακαρόνι” μπορεί να είναι πολύ μικρό, αλλά ταυτόχρονα αποτελσματικό εξάρτημα. Εξαιτίας του λεπτού σχεδιασμού του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίστε κάτω από το πλυντήριο ή το στεγνωτήριο όπως επίσης και την ορατή βρωμιά που υπάρχει κάτω από το ψυγείο για την προστασία τους. Μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήστε για να καθαρίστε δυσπρόσιτα σημεία μέσα στο σπίτι ή ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητo.

Ξέρατε ότι μπορείτε να καθαρίστε και να αρωματόσετε μαξιλάρια ύπνου και καναπέ με το Rainbow; Γι’αυτό η Rainbow σχεδίασε την “Aeroresh Σακούλα”.

Να πώς γίνεται:
1. Τοποθετήστε το μαξιλάρι στην “Aerofresh Σακούλα”
2. Με το εξάρτημα για εφασμάτινες επιφάνειες τοποθετήμενο στην άκρη του σωλήνα σφίξτε και κλείστε την σακούλα επάνω του. Ενεργοποιήστε το Rainbow και δείτε πώς ο στατικός γεμάτος σκόνη αέρας και οι ανεπιθύμητες οσμές απορροφώνται από το μηχάνημα.
3. Στην συνέχεια χωρίς να αφήσετε την σακούλα και τον σωλήνα συνδέστε τον στην εξάτμιση του Rainbow. Τώρα το μαξιλάρι σας γίνεται αφράτο και φρεσκάρεται με καθαρό, πλυμένο με νερό αέρα.

Μην ξεχάστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήστε την βούρτσα ξεσκονίσματος σε όλο το σπίτι. Τοποθετήστε την στον σωλήνα του Rainbow και περικυκλώστε το δωμάτιο με την καθαριστική δύναμη του. Ξεκινήστε στην μια άκρη του δωματίου και σκουπίστε καθρέπτες, γρίλιες, κουρτινάκια και κουρτίνες. Ολοκληρώστε την καθάριστική σας εκστρατεία τοποθετώντας την βούρτσα σε μια προέκταση και καθρίστε την φτερωτή του ανεμιστήρα οροφής, το κάσωμα της πόρτας, τοίχους, ψηλά ταβάνια και όσο ψηλά επιθυμείτε.

Η βούρτσα ξεσκονίσματος είναι κατασκευασμένη από τρίχα καμήλας για να μην “πληγώνει” ό,τι έρχεται σε επαφή, είναι ιδανική για καθάρισμα ευαίσθητων επιφανειών, οι απαλές τρίχες καθαρίζουν χαλαρά μπιμπελό, πίνακες, στόρια και πατζούρια κ.λ.π.Επί πλέον μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε την γάτα ή τον σκύλο σας απομακρύνοντας σκόνη, βρωμιά και τρίχες. Και είναι τέλειο για να ξεσκονίζετε φυτά εσωτερικού χώρου.

Με την προσθήκη του Rainbow RainJet στο σύστημα σας μπορείτε να αυξήστε τις δυνατότητες καθαρισμού για να σφουγγαρίστε κεραμικά πλακάκια και άλλου είδους πάτωμα.
Σφουγγαρίστε και στεγνώστε με μία κίνηση και το πάτωμα είναι έτοιμο να το πατήσε υγρό καθαρισμού του Rainbow για δάπεδα είναι το συμβατό υγρό με το RainJet για γρήγορο καθάρισμα και αστραφτερά αποτελέσματα. Ρωτήστε τον Αντιπρόσωπό σας για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε του RainJet.

Συνδέοντας τον σωλήνα στην έξοδο του μηχανήματος δημιουργείτε το δικό σας κομπρεσέρ αέρα και μπορείτε άκοπα να φουσκώσετε μπάλες για την παραλία, στρώματα αέρα και φουσκωτά παιχνίδια ακόμα και σκάφη ενώ το ίδιο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να τα ξεφουσκώσετε αλλάζοντας την ροή στην είσοδο.

Δεύτερον, χρησιμοποιώντας το εξάρτημα φουσκώματος στην θέση αναρρόφησης έχετε ένα τέλειο εργαλείο για καθαρισμό ακόμα και των πιο δύσκολων σημείων όπως σιδηροδρόμων στα παράθυρα, κάτω από το ψυγείο και πίσω από συσκευές.

To Rainbow μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ιδιοφυές Πιστόλι Ψεκασμού του. Απλώς τοποθετήστε το Πιστόλι στην άκρη του σωλήνα, συνδέστε τον στην έξοδο του μηχανήματος και εκμεταλλευτείτε τις 4 ταχύτητες του Rainbow ανάλογα την δύναμη που χρειάζεστε για να απλώστε πολλά κοινά οικιακά υγρά.

Μπορείτε να πλύνετε πατζούρια, τα μέρη του κλιματιστικού ακόμα και το αμάξι σας εξωτερικά (ζάντες-μηχανή), ενώ μπορείτε να το λειτουργήσετε και σαν εντομοκτόνο για τα ενοχλητικά έντομα.

Μπορείτε να το γεμίσετε με απλό νερό για να ποτίσετε τα λουλούδια.