Συχνές Ερωτήσεις

Αν δεν βρείτε απάντηση στην ερώτησή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία

Που μπορώ να αγοράσω το σύστημα καθαρισμού της Rainbow;

Το Σύστημα Καθαρισμού Rainbow πωλείται μόνο μέσα από ένα δίκτυο Ανεξάρτητων Εξουσιοδοτημένων Διανομέων. Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα Rainbow, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα “Κλείστε Μια Παρουσίαση”. Ένας συνεργάτης στην περιοχή σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.
Η τιμή του Rainbow μπορεί να διαφέρει εξαιτίας των διαφορών στην συσκευασία, των συνθήκων στη τοπική αγορά, των φόρων κλπ.παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα “Κλείστε Μια Παρουσίαση”. Ένας συνεργάτης στην περιοχή σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Πόσο κοστίζει το Σύστημα Καθαρισμού Rainbow;

Η τιμή του Rainbow εξαρτάται από τον συνδυασμό προαιρετικών εξαρτημάτων, τις συνθήκες της τοπικής αγοράς, τους φόρους και την απόσυρση του παλαιού σας μηχανήματος καθαρισμού που θα μπορούσε να επηρεάσει την τελική τίμη. Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος θα είναι χαρεί να σας προσφέρει περισσότερες πληροφορίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Συμπληρώστε την φόρμα “Κλείστε μια Παρουσίαση” για έναν επι τόπου καθαρισμό στο σπίτι σας.

Οι αντιπρόσωποι πουλάνε το Rainbow στο Internet;

Όχι. Οι Ανεξάρτητοι Εξουσιοδοτημένοι Διανομείς του Rainbow το πουλάνε μόνο μέσα από κατ’οίκον παρουσιάσεις. Σημαντικό! Μόνο τα προϊόντα που έχουν πουληθεί από Ανεξάρτητους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς καλύπτονται από εγγύηση. Προϊόντα αγορασμένα από μη εξουσιοδοτημένους παρόχους όπως το Internet (Ebay, Amazon κ.λ.π) δεν καλύπτονται από την εγγύηση, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εξαιτίας των διαφορετικών τάσεων στο ρεύμα (110V χρειάζεται μετασχηματιστή και οι περίοδοι ρεύματος διαφέρουν). Επί πλέον δεν υπάρχει εγγύηση ότι τα προϊόντα που πωλούνται στο Internet ότι είναι καινούργια ή γνήσια, ενώ μπορεί να είναι κλεμμένα.

Με ποιόν πρέπει να επικοινωνήσω για service, ανταλλακτικά ή υγρά;

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Rainbow Αντιπρόσωπο από τον οποίο αγοράσατε το μηχάνημα. Αν δεν μπορείτε να τον εντοπίστε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πού μπορώ να βρω οδηγούς χρήσης;

Μπορείτε να τους κατεβάσετε από το Site μας.

Τι καλύπτεται από την Εγγύηση;

H Rexair παρέχει στους Ανεξάρτητους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς γραπτή τετραετή (4) εγγύηση στο Σύστημα Καθαρισμού Rainbow και τα εξαρτήματά του και δεκαετή (10) μηχάνημα (μοτέρ-εγκέφαλοι). Η εγγύηση δεν καλύπτει αναλώσιμα όπως ιμάντες, ουδετεροποιητή Hepa κλπ.

Κάθε πότε πρέπει να αλλάζω τον Ουδετεροποιητή Hepa;

Συνίσταται να ελέγχετε τον Ουδετεροποιητή Hepa κάθε 2 χρόνια σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο εξυπηρέτησης. Μετά από 5 χρόνια χρήσης ο Ουδετεροποιητής Hepa πρέπει να αλλαχθεί.

Μπορεί το Rainbow να απορροφήσει υγρά;

Το Power Nozzle του Rainbow δεν μπορεί να μαζέψει υγρά καθώς είναι μηχανοκίνητο και εξοπλισμένο με ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις. Όταν το μηχάνημα χρησιμοποιείται χωρίς αυτό, αλλά με τους σωλήνες και τα υπόλοιπα εξαρτήματα είναι ασφαλές να αναρροφήσετε υγρά. 

Πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης.

Πόσο νερό πρέπει να βάζω στον κάδο του νερού;

Γεμίστε τον κάδο μέχρι να καλυφθει ο θόλος στο κέντρο του δοχείου.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλες μάρκες υγρών καθαριστικών πέραν της Rainbow με τα εξαρτήματα του μηχανήματος;

H Rexair έχει ελέγξει μόνο καθαριστικά υγρά της ιδίας για χρήση με τα προϊόντα της διότι
κάποια προϊόντα το εμπορίου επηρεάζουν τα πλαστικά της.

της. Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω το RainJet στα πατώματα μου;

To RainJet καθαρίζει τους ακόλουθους τύπους πατώματος: μάρμαρο, πέτρα, κεραμικά πλακάκια, βινύλιο και linoleum. Μην το χρησιμοποιείτε σε ξύλινα , παρκέ αγυάλιστα ξύλινα πατώματα ή καλυμμένα με χαλί γιατί μπορεί να είναι ευαίσθητα στο νερό. Για ευαίσθητα πατώματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προαιρετικό JetPad. Συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή των πατωμάτων σας για οδηγίες καθαρισμού.