Μόνο ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος έχει τις γνώσεις και την ικανότητα να πουλήσει και να συντηρήσει το αυθεντικό σύστημα καθαρισμού της Rainbow.

Όταν αγοράζεις ένα Rainbow , αγοράζεις ένα προιόν που χρειάστηκε για πάρα πολλά χρόνια έρευνας για την κατασκευή του.Επιπλέον επιδέχεται συνεχής βελτιώσεις μηχανολογίας. Το προϊόν υποστηρίζεται από την κατασκευάστρια εταιρεία Rexair Llc στην Η.Π.Α και από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους ανά χώρα.

Μη κάνεις το λάθος να αγοράσεις το Rainbow από μη εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή. Να θυμάσαι όποια αγορά γίνει από μεταπωλητή του ίντερνετ-

συμπεριλαμβανομένου και αγορά on-line από ebay kai amazon είναι απαγορευτικό –μη εξουσιοδοτημένοι.

Παράλληλα ενώ η Rexair καταλαβαίνει ότι άθελά τουςκάποιοι πελάτες έκαναν το αυτό το λάθος και τον έχουν εκμεταλλευτεί οι μη εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές από το ίντερνετ, ωστόσο συνεχίζει να καθοδηγεί και να παρέχει τις υπηρεσίες της στους πελάτες της που έχουν αγοράσει μόνο μέσω των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της.

 

Ρίσκα αγοράζοντας από μια μη εξουσιοδοτημένη πηγή

Δεν καλύπτεσαι από την εξουσιοδοτημένη εγγύηση η οποία υποστηρίζεται από τον κατασκευαστή Rexair LLC, Troy Michigan , USA.

* Δεν ξέρεις με ποιόν συναλλάσεσαι και συνήθως δεν είναι κάποιος στην περιοχή σου ο οποίος έχει καλή συμπεριφορά σωστού επιχειρηματία.

* Οποιεσδήποτε εγγυήσεις προέρχοναι από μη εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές δεν έχουν καμία ισχύ και αξία.

* Επιπλέον για να έχεις εγγύηση από αυτούς θα πρέπει να πακετάρεις και να στείλεις για επισκευή έκει που το αγόρασες , να χάσεις χρόνο γι’αυτό, να χρεωθείς μεταφορικά έξοδα και διαδικαστικά χωρίς να σου εγγυηθούν αποτελεσματικό σέρβις.

* Ασχετα αν σας υπόσχονται άμεση εξυπηρέτηση μεταφοράς , συνήθως έχουν μεγάλες καθυστερήσεις, έξτρα χρεώσεις λόγω πιστώσεων με πιστωτικές κάρτες..

* Διαφημίζονται προϊόντα ότι είναι κανούρια στην ουσία είναι μεταχειρισμένα.

Έσυ δεν θα το ξέρεις ώσπου να το ανακαλύψεις αλλά θα είναι θα είναι αργά.

* Τα μηχανήματα μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να είναι ελλατωματικά και να έχουν αλλαχθεί μη γνήσια ανταλλακτικά.

Συνήθως προϊόντα από μη εξουσιοδοτημένες πηγές έχουν παραβιάσει τα γνήσια ανάγλυφα σειριακά νούμερα για να σβήσουνε τα ίχνη από πού προέρχονται.

    *Οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι Rainbow αναγνωρίζουν και εγγυόνται για τα     μηχανήματα που πωλούν στη Χώρα τους, αλλά μπορούν επίσης και μεταξύ τους να παρέχουν εγγύηση και σέρβις από αγορές που έχουν γίνει από οποιοδήποτε άλλο  εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο άλλης χώρας . Δεν συμπεριλαμβάνονται αγορές από μη εξουσιοδοτημένους όπως καταστήματα και ίντερνετ.

 

Πλεονεκτήματα αγοράς από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο

  • Ξέρεις με ποιόν συναλλάσσεσαι και ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος είναι δεσμευμένος για την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.
  • Θα λάβεις εξουσιοδοτημένη εγγύηση που υποστηρίζεται από την Rexair LLC.
  • Παρέχει προσωπική φροντίδα και προσοχή.
  • Θα παραλάβεις ολοκαίνουριο μηχάνημα ελεγμένο ποιοτικά από τη Rexair Llc
  • Θα λάβεις εξουσιοδοτημένο σέρβις και άμεση εξυπηρέτηση.